זני ענבים: בלנד: 50% מלבק, 31% סירה, 19% קברנה סוביניון.
מיקום הכרם: אלטמירה, לה קונסולטה, עמק דה אוקו, מנדוזה, ארגנטינה.
תהליך ייצור: שיטת המיקרוויניפיקציה בחביות מעץ אלון צרפתי, במשך 10-15 יום ב-8 מעלות צלזיוס.
התיישנות: תהליך היישון מתבצע בחביות מעץ אלון צרפתי למשך 16-22 חודשים, לאחר מכן מועבר היין לאחסון בבקבוקים לעוד 18 חודשי יישון נוספים ביקב.
המלצות הגשה: בין 14 ל 16 מעלות.
יינן: מרסלו פלריטי.
15% אלכוהול, 750 מ״ל.
תוצרת ארגנטינה, מנדוזה.
לא כשר.