זני ענבים: בלנד: 85% מלבק, 15% סירה.
על היין: צבעו בהיר, אדום עמוק, עםנצנוצים סגולים.
באף, תערובת זו מציגה מורכבות ארומטית נהדרת עם תווים של פרי אדום, כגון שזיפים וניחוחות חריפים עדינים. טאנינים עגולים וקטיפתיים בחך. מאוזן ומתמשך.
מיקום הכרם: קמפו דה לוס אנדס, עמק דה אוקו, מנדוזה, ארגנטינה.
תהליך ייצור: שיטת המיקרוויניפיקציה בחביות מעץ אלון צרפתי, במשך 10-15 יום ב-8 מעלות צלזיוס.
התיישנות: תהליך היישון מתבצע בחביות מעץ אלון צרפתי למשך 16-22 חודשים, לאחר מכן מועבר היין לאחסון בבקבוקים לעוד 18 חודשי יישון נוספים ביקב.
המלצות הגשה: בין 14 ל 16 מעלות.
יינן: מרסלו פלריטי.
15.5% אלכוהול, 750 מ״ל.
תוצרת ארגנטינה, מנדוזה.