זן ענבים: מלבק.
על היין: צבע אדום עמוק ונצנצים סגולים. הארומה שלו מורכבת עם תווים של פרי אדום. כמו שזיף, מעורבב עם תבלינים. יין עדין בחך, עם טאנינים עגולים. אלגנטי ומתמשך.
מיקום הכרם: עמק דה אוקו, לה קונסולטה, מנדוזה, ארגנטינה.
גובה הכרמים: 1000 מטר.
תהליך ייצור: השרייה בקור למשך 10 ימים, לאחר מכן תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה מבוקרת באופן שמצריך ערבוב ידני. בסיום של התהליך, מתחילה תסיסה מלולאקטית בחביות.
התיישנות: 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, 20% חדשות, 60% שימוש ראשון ושני ו-20% ללא עץ. לאחר מכן הועבר היין לבקבוקים להמשך התיישנות נוספת של כ-6 חודשים ביקב.
המלצות הגשה: בין 14 ל 16 מעלות.
יינן: מרסלו פלריטי.
14.8% אלכוהול, 750 מ״ל.
תוצרת ארגנטינה, מנדוזה.
לא כשר.